Hinnasto ja ehdot

Haluatko mainoksesi edullisesti kasinpesu.fi-sivustolle? Lue.

Haluatko auttaa alan yleisesti, tämän sivuston, sekä oman yrityksesi löydettävyyttä ja näkyvyyttä webissä? Lue.

 

  1. Yritystiedot voi saada sivulle vain jos yritys tekee käsinpesuja autoille. Jos yrityksellä on vain harjapesu, tietoja ei saa sivulle. Mikäli yrityksellä on molemmat, tiedot voidaan laittaa käsinpesulta osin.
  2. Käsinpesualan yrityksen listautuminen sivustolle maksaa yritykselle vain 6€ (alv0%) / vuosi / toimipaikka. Kun yritys ilmoittaa tietonsa sivustolle, lähetetään tälle lasku sivuston ylläpitäjän, ELOSOLin toimesta, ja tiedot päivitetään sivulle, yleensä max 2-3 pvän viiveellä (päivitys tehdään manuaalisesti, tiedot pintapuolisesti tarkistaen).
  3. Kun laskun maksusta tulee vuosi täyteen, lähetetään yritykselle uusi lasku, joka kattaa seuraavan vuoden palvelussa. Lasku lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla, paperilaskusta peritään 1€ (alv 0%) laskutuslisä. Paperilaskun saa pyydettäessä, tai jos sähköpostiosoitetta ei ole.
  4. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, lähetetään yritykselle muistutus ensisijaisesti sähköpostilla, tai sitten tekstiviestillä. Mikäli laskua ei makseta tästä huolimatta, yrityksen tiedot poistetaan sivulta.
  5. Mikäli yrityksen tietoihin tulee muutoksia, tästä pyydetään kertomaan sähköpostilla ylläpidolle. Tietojen päivitys on yritykselle ilmainen.
  6. Mikäli yritys lopettaa toimintansa, pyydetään tätä ilmoittamaan asiasta. ks. seuraava kohta.
  7. Yritys voi erota milloin tahansa palvelusta ilmoittamalla siitä sivuston ylläpidolle, kustannuksia tästä ei tule. Tiedot säilyvät sivustolla maksetun kauden loppuun, jollei toisin sovita. Mikäli tiedot halutaan pois sivulta, mahdollista jäljellä olevaa ostettua aikaa sivustolla ei hyvitetä takaisin.
  8. Sivusto voi olla alhaalla ns. ylivoimaisesta syystä, kuten sivuston kotisivutilan tarjoajalla oleva tietoliikennehäiriö. Käsinpesu.fi-palvelun tarjoaja (ELOSOL) varaa myös oikeuden tehdä tarvittavia huolto-, kehitys- tmv. toimia sivustolle, jolloin sivusto voi olla pois toiminnasta lyhyitä aikoja.
  9. ELOSOL ei vastaa sivulla olevien tietojen oikeellisuudesta. Jos huomaat sivuilla virheen, ole hyvä ja kerro siitä meille, niin korjaamme asian pikimmiten!

 

Rekisteri ja tietosuojaseloste