Auta

Miten voit auttaa?

Voit auttaa paitsi alan yleisesti, niin myös tämän sivuston, sekä oman yrityksesi löydettävyyttä ja näkyvyyttä hyvin helposti – lisää kotisivultasi linkki joka osoittaa tälle sivustolle. Tee se muodossa:  https://kasinpesu.fi   Lue syistä lisää alempaa.

Toinen keino auttaa, on kirjoittaa jokin alaan liittyvä artikkeli. Saat artikkelisi ilmaiseksi sivulle. Siihen voidaan laittaa oheen pari kuvaa, ja linkki yrityksesi sivulle. Myös yksityiset voivat kirjoittaa artikkeleja.

Kolmas tapa auttaa, on antaa kommentteja tänne.

Tai ryhdy sivulle sponsoriksi, paikkoja on vapaana pääsivun lisäksi toistaiseksi sekä kaupunkien ja ”läänien” sivuilla. Myös FB-sivulle harkitaan pääsponsoria sivun yläosaan. Ota yhteyttä!

 

Miksi ja miten linkitys auttaa?

Yrityksen näkyvyys netissä on yhtäkuin sen näkyvyys Googlen haussa. Mitä enemmän laadukkaita linkkejä (=laadukkailta sivuilta tehtyjä) osoittaa sivustoon, sitä korkeammalla sivusto Googlen algoritmeissä rankataan ja sitä korkeammalle/aikaisemmin hakutuloksissa sivusto myös näytetään. Kun linkität tälle sivustolle, autat tätä sivustoa tässä rankingissa, ja näin myös tältä sivulta omallesi osoittavakin linkki nähdään hakukoneen silmissä arvokkaampana. Mitä enemmän näitä linkkejä sivuilta/sivuille saadaan, sen parempi kaikkien kannalta.